Om oss


GodNatt Sängkompaniet

Vi vill att du ska sova gott, och känna dig utvilad. Har du tänkt på att du tillbringar en tredjedel av ditt liv i sängen! Vi på GodNatt Sängkompaniet tycker att en bra säng är det viktigaste som finns. Vi vill vi erbjuda dig det bästa utbudet av sängar i alla prislägen, och samtidigt göra det enkelt för dig att hitta just din dröm säng.

Därför har vi samlat marknadens ledande sängmärken under ett och samma tak. Vilket gör det bekvämt för dig att i lugn och ro prova ut vad som passar dig bäst. Du slipper att åka runt och leta. Att köpa säng ska vara ro givande och avkopplande. Låt barnen leka i barnhörnan, lägg dig ner och njut en stund. Koppla bort stressen och låt kroppen vila och få vad den och du själv behöver.

Vi kan sängar och liggkomfort. GodNatt Sängkompaniets utbildade, erfarna samt kunniga personal vägleder och hjälper dig gärna i ditt val. Våra huvudleverantörer är: Hästens, Ekens, Carpe Diem, Tempur, Viking Beds of Sweden, Englesson, Scapa, Elite Sängar.

Nu har vi även bäddsoffor från: Järnforsen, Hovdén och Möbelform

Vi har även tillbehören för ditt sovrum. Här finner du sängramar, sängmöbler, täcken, kuddar, bäddtextilier, och trevliga tillbehör som hör sovrummet till.

Vi är även återförsäljare för CS, Englesson, Åkesson, Engmo Dun, Bassetti, Linum, Mimou, Pelle Vävare, Varnamo of Sweden, Mille Notti mm.

GodNatt Sängkompaniet kan även erbjuda dig som kund olika betalningsformer, t.ex. Handla räntefritt upp till 24 månader!

Vi har även möjlighet att hjälpa dig med leverans om så önskas. Vårt leveranssystem täcker hela Sverige, Skandinavien, Europa samt övriga världen. Om du önskar så finns släpvagnar att låna gratis om du väljer att hämta ditt nya sovrum eller säng själv.

Välkommen!

Telefon:

Hitta till oss