Frakt & leverans

Leveranssätt

När du gör en beställning på godnatt.se erbjuds olika leveranssätt:

  • paket till utlämningsställe,
  • hemleverans,
  • uthämtning i butik.

Leveranssättet styrs av storleken på de beställda varorna samt det geografiska avståndet till vår fysiska butik. Normalt sett kan du alltid hämta din vara i butiken, oavsett storlek.

När du handlar i butiken kan du välja mellan hemleverans eller att hämta din vara i butik. Personalen i butiken kommer att hjälpa dig att välja det mest passande leveranssättet.

Paket till utlämningsställe

Om dina varor ska levereras till utlämningsställe står det som alternativ då du går till kassan. Leveransen går alltid till DHL:s servicepoint som ligger närmast den adress du angivit om butiken inte väljer ett annat likvärdigt leveranssätt.

Hemleverans

Hemleveransen utförs av vår egen personal eller utav någon av våra samarbetspartners. Du kommer att bli kontaktad av GodNatt Sängkompaniet för att bestämma en tid som passar dig. Vi kan i normala fall alltid bära in dina varor innanför ytterdörren men däremot ingår inte avemballering, montering eller bortforsling av gamla varor. Dessa tjänster kan köpas till genom kontakt med vår butik.

Genom att skydda ditt golv underlättar du för leveransen då våra chaufförer bär skyddsskor för att undvika personskador. Vi kan inte hänga av dörrar eller demontera varor för att underlätta inbärning.

Hämta i butik

Du är alltid välkommen att hämta dina varor i vår butik. Vi erbjuder fritt lån av en släpkärra om du har egen bil. Kontakta GodNatt Sängkompaniet för att boka släpkärra.

Leveranstid

Leveranstiden beror på vilken typ av produkt du köpt men våra mest populära varor finns ofta på lager i butiken. I de fall din vara finns i butiken, och du gjort ett köp på webben där du valt att hämta din vara i butiken, kan du oftast hämta din vara samma dag som du lagt din order.

Om du gjort en specialbeställning, till exempel en soffa med personligt tygval, är leveranstiden normalt inom 5-8 veckor. Du får alltid ett preliminärt leveransbesked när du gjort din beställning. När din vara är producerad får du avisering om leverans.

Avisering

Beroende på vilket leveranssätt du valt får du avisering via SMS eller telefon.

Icke uthämtade varor

Om du inte hämtat din vara får du påminnelse via SMS och/eller telefon. Om du i din order valt leveranssättet "paket till utlämningsställe" så ligger paketet kvar i 14 dagar. Om du valt "hämta i butik" finns varan reserverad för dig i 14 dagar. För icke uthämtade varor tar vi ut en avgift på 150 kr.

Internationella leveranser

Din order via godnatt.se kan endast levereras inom Sverige. Ta kontakt med oss om du önskar leverans utomlands eller vill ha mer information om leveranser.

Montering

Om inget annat anges kommer din vara att levereras omonterad. Om du önskar hjälp med montering kan vi erbjuda den tjänsten både i butik eller på plats i ditt hem. Priset varierar beroende på vilket typ av hjälp du behöver. Vänligen kontakta oss för att beställa montering eftersom det för närvarande inte finns tillgängligt på godnatt.se.